Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
6ο Αναβρέστο: Μυστηριάδα 2009Τετρακίνητα, οδηγοί, συνοδηγοί, φίλοι και φίλες του βουνού και της περιπέτειας συναντήθηκαν στο Λιβάδι Παρνασσού τη Κυριακή 26 Απριλίου και αναζήτησαν τη λύση του μυστηρίου σε γραφικούς χωματόδρομους, έλη και λασπόλακκους, ιερές σπηλιές, στάνες και μαντριά, απόκρημνες βουνοκορυφές, πυκνά ελατοδάση, χείμαρρους και στέρνες.

Τι βρήκαν; Μα τι άλλο διασκέδαση, αίσθηση περιπέτειας, καλή παρέα και μια μοναδική ευκαιρία για να εξασκήσουν τις ικανότητές τους στη πλοήγηση σε, ως επί το πλείστον, αχαρτογράφητες διαδρομές.

Το παιχνίδι πλοήγησης έγινε υπό την αιγίδα της γνωστής εταιρείας χαρτογραφίας ΑΝΑΒΑΣΗ, την χορηγία του πολυχώρου Attart Off Road Park, του παραδοσιακού ξενώνα «Αγιαννόρεμα», της Ταβέρνας «Μπάμπης», του καταστήματος Pixelbrothers που επιμελήθηκε τις ψηφιακές εκτυπώσεις και του site www.4x4ekdromes.gr που ανέλαβε την οργάνωση.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού
Κατά γενική ομολογία το παιχνίδι ήταν σαφώς πιο ενδιαφέρον από πέρυσι, αν και με λιγότερες συμμετοχές, γεγονός στο οποίο συνηγόρησαν αφ’ ενός η σχετική απόσταση από την Αθήνα και αφ’ ετέρου η σχετική γειτνίαση με τις διακοπές του Πάσχα.

Τα σημεία που έπρεπε να εντοπιστούν ήταν 14, η δε σωστή απάντηση σε όλους τους γρίφους οδηγούσε σε ένα επιπλέον σημείο.

Το χαρακτηριστικό της φετινής διοργάνωσης που έκανε το παιχνίδι κατ’ άλλους πιο ενδιαφέρον και κατ’ άλλους πιο δύσκολο ήταν ότι περισσότερα σημεία ήταν εκτός δρόμου πράγμα που σήμαινε πως όχι μόνον έπρεπε να εντοπιστούν στο πεδίο αλλά και να βρεθεί ο ασφαλέστερος, και ταχύτερος τρόπος για να προσεγγιστούν.

Σχετικά γρήγορα μετά την εκκίνηση εγκατέλειψαν δυο αυτοκίνητα από σκισμένα ελαστικά, και αργότερα τρία αυτοκίνητα χρειάστηκε να δεχτούν εξωτερική βοήθεια αφού κατάφεραν να κολλήσουν για τα καλά στις έξυπνα στημένες λασποπαγίδες.

Στο τέλος ακολούθησε αγώνας «δεξιοτεχνίας» των οδηγών με τους συνοδηγούς τους, που έδωσε τους τελευταίους έξτρα πόντους στους νικητές.

Οι νικητές στην κατηγορία των «καθαρόαιμων» 4x4 ήταν οι εξής:
1η θέση: Βασιλόπουλος - Δελής με Nissan Pathfinder.
2η θέση: Φαραζής - Πλαστήρας με Suzuki Grand Vitara.
3η θέση: Κολιάτσος Χρήστος με Lada Niva.

Οι νικητές στην κατηγορία των SUV ήταν οι εξής:
1η θέση: Κουλαρμάνης - Κατσίμπαρου με Daihatsu Terios.
2η θέση: Γκρανιάς - Καπασάκης με Ssangyong Musso.
3η θέση: Απέργης - Σαββόγλου με Daihatsu Terios.
 
Συμπεράσματα
Η περυσινή επιτυχία της «ΜΥΣΤΗΡΙΑΔΑΣ» συνεχίστηκε και φέτος με ακόμα καλύτερο παιχνίδι και περισσότερους κερδισμένους, πράγμα που μας δημιουργεί την υποχρέωση να την επαναλάβουμε !


Σχετική συζήτηση στο forum
More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.040926 seconds. ]