Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Α.Σ.Ο.Α.Μ-Ανακοίνωση τύπου: Λυπηρή δικαίωση...

Ο ΑΣΟΑΜ, στις 9/5/07, εξέδωσε Ανακοίνωση Τύπου σχετικά με την παρούσα κατάσταση στο ελληνικό Motocross.

Στο τέλος της Ανακοίνωσης υπήρξε αναφορά στο, κατά τον ΑΣΟΑΜ, έλλειμμα Τύπου.
Λίγες ώρες αργότερα δικαιωθήκαμε σχετικά (λυπούμαστε ιδιαίτερα για αυτό) αφού, στην ιστοσελίδα enduro.gr (http://www.enduro.gr/index.cfm?Action=Details&cat01=2&CPiD=1679) δημοσιεύθηκε η άποψη του συντάκτη για την Ανακοίνωσή μας ΠΡΙΝ (!) την Ανακοίνωση αυτή καθ’ εαυτή.

Μια τρανταχτή παραβίαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας αφού η συγκεκριμένη σειρά δημοσίευσης θεωρείται παγκοσμίως ως προσπάθεια προκατάληψης των αναγνωστών για το κείμενο που θα ακολουθήσει.
Το ίδιο ακριβώς συνέβη και λίγες ημέρες αργότερα όταν ο συντάκτης σχολίασε και τοποθετήθηκε επί επιστολής της ΕΘΕΑΜ πριν ο αναγνώστης διαβάσει την επιστολή.

Ακόμα, ο προαναφερόμενος συντάκτης παρέκλινε της δεοντολογίας σαφώς κάνοντας στον Πρόεδρο του ΑΣΟΑΜ ανοικτές, δημόσια, ερωτήσεις αντί να ζητήσει μια συνέντευξη κάτι που επίσης, παγκοσμίως, θεωρείται σαν προσπάθεια δημιουργίας εντύπωσης πως το εν λόγω πρόσωπο αποφεύγει τις ερωτήσεις γιατί δεν μπορεί να απαντήσει.

Περαιτέρω, ο συντάκτης, αναφέρεται στην «υπόθεση Γαλατιανού» ως εκκρεμούσα, την στιγμή που γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν εκκρεμεί ένσταση, ούτε υπάρχει οποιαδήποτε ανακοίνωση από κανέναν για κάποια εκκρεμότητα και βρισκόμαστε ένα μήνα μετά το γεγονός.

Εχει μυστικές, πληροφορίες ο συντάκτης ή εκτελεί χρέη Γραφείου Τύπου του Γαλατιανού, του Οργανωτή, της ΕΘΕΑΜ ή οποιουδήποτε άλλου;
Και όταν λέει εκκρεμεί, τι ακριβώς εννοεί;
Μπορεί να ακυρωθεί, ο αγώνας όλος; (άδικο, ειδικά για το 2ο σκέλος…)
Να υποβάλλει μήνυση ο Γαλατιανός ζητώντας διαφυγόντα κέρδη;
Να καταδικασθεί ο Γαλατιανός σε μεγαλύτερη ποινή ως υπαίτιος (αφού έχει ήδη τιμωρηθεί πρωτόδικα με αποκλεισμό); 
Να τιμωρηθεί άλλος ως υπαίτιος (τότε εκκρεμεί η υπόθεση του άλλου και όχι του Γαλατιανού);

Για να μην μακρηγορήσουμε (στοιχειοθετώντας αναλυτικά την άποψή μας για «το έλλειμμα Τύπου»), επιγραμματικά και μόνο αναφέρουμε το ζήτημα που όλοι μας συζητούμε.
Οτι δηλαδή υπάρχουν 3 Φορείς Διοργάνωσης Θεσμών (ΕΛΠΑ, ΟΜΕ, ΑΜΟΤΟΕ) με αποτέλεσμα την διαίρεση και την υποβάθμιση, και ΚΑΝΕΙΣ από τον Τύπο δεν έχει κάνει, ούτε καν, σχετικό ρεπορτάζ (!).

Δηλαδή να πάρει συνέντευξη από τον Γ.Γ.Α. Κο Ορφανό (ή και από τον αρμόδιο Υπουργό Πολιτισμού) και να τον ρωτήσει για τις προθέσεις του αλλά και για το χρόνο που θα (αν) ασχοληθεί με την Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας, να τον ρωτήσει γιατί δεν έχει κάνει τίποτα επί 3 χρόνια κ.α
.
Κανείς επίσης δεν ερεύνησε ή σχολίασε το ζήτημα των δύο, ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ (!), Ελληνικών Εθνικών Ομάδων ΜΧ οι οποίες θα μπορούσαν να είναι και τρεις κ.λ.π.

Τα μέλη του ΑΣΟΑΜ, συμμετέχοντας σε αγώνες υπό την ΟΜΕ (και όχι της ΟΜΕ…) ΔΕΝ νομιμοποιούν την έλλειψη δημοσιευμένων Κανονισμών της ΟΜΕ, ούτε αντίστοιχα νομιμοποιούν την ανυπαρξία ημερολογίου προγράμματος της ΕΛΠΑ.
Ούτε φυσικά τα μέλη του ΑΣΟΑΜ θα μπορούσαν να σταματήσουν τους αγώνες γιατί έτσι θα αυτό-ακυρώνονταν. Απλά αγωνιούν, ζητούν συνεργασία και ελπίζουν.

Το Δ.Σ.του ΑΣΟΑΜ.

[Δελτίο τύπου]


More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.028773 seconds. ]